Thursday, November 6, 2008

siapa sayang aku???

siapa pilihan hati aku
sila refer yang ini
aku sebenarnya dalam proses mengenali seseorang
yang pastinya dia lebih tua dari aku
jauh sgt perbezaan umur kami
aku xkisah malahan aku lagi suka
sebabnya bagi aku lelaki yang mcm tu agak caring
dan mungkin dah matured untuk hubungan secara serius
ada yang mungkin xsetuju dgn pilihan aku
kawan2ku
yang aku pasti family aku xkan menghalang jika itu yang aku mahu
mungkin aku akan ambil semua nasihat2 kawan2ku
tapi aku dh berjanji
mungkin aku dah mula menyayanginya
yup...mungkin..
yang pasti aku akan cuba untuk pertahankan perhubungan kami
hehe~

7 comments:

kasihsuci said...

aku rse kte ptut perthnkan ape yg kte nak.jgn ikt kata org.ikut kata hati,ok....

aLs.in.tHe.Hse said...

alala... buat ayt nk brsajak, brirama plak. ni nk kasi advice (base on experience yg x seberape ni). kalo kene buat pilihan antara due o 3 o 4 ke.. buat pros and cons setiap sorg. this is wat ppl call 'weighing relationship'. pilih org yg pros die byk lg dr cons. sure u'll make da rite decision.. peace!

Anonymous said...

hai..Ms HSM selalu memesan "buatlah istiharah" insyaALLAH dpt petunjuk..kite manusia sentiasa salah dlm membuat keputusan..jalan yg kita lalui selalunya sering terpesong mengikut arah syaitan..jd..pilih jln yg betul dgn ikut panduan"ISTIHARAH"..seandainya dia benar yg kau pilih, maka berbahagialah kamu..

shafeezie said...

mmg kita kne istikharah bnda2 mcm nih..takut jgk if kita mengharap sumthing yg kita sndiri xpasti..aku mmg kne wt tapi xtaw ble...

Anonymous said...

betul kata kwn2 ko tu..istikharah jln yg t'baik

KaLiS PeLuRu said...

org tau sape....
hahahahaahaha........
abg bean.....

sh3da+{naiv3} said...

sibuk jek ko...tu cite dulu..haha