Tuesday, November 25, 2008

kalau lah....

kalau korang dapat sejuta ringgit apa korang wat??
kalau aku la dapat sejuta macam2 aku nak buat ngan duit tu..
korang nak taw x ape aku nak wat ngn duit tu..hihi~

1) aku nak bagi mak ayah aku dan bawak dieorg pegi haji
2) aku nak bg kt adik2 aku jgk
3) aku nak beli kereta macam ni..kereta idaman aku..lalala~
4) aku nak rumah yang macam ni..bez woo..haha~
5) then, aku nak derma jugak kat anak2 yatim
6) aku nak shopping puas2..beli kasut, baju, beg.....hihi~
7) em...lastly aku nak simpan la untuk mase depan aku..nak kawin nti..lalala~

maybe tu je kot perancangan aku wat mase ni..kalo ak de terpikir pape lagi aku tambah la..haha~

5 comments:

Anonymous said...

kalau aku pulak aku nak beli tanah..senang untuk hari tua nti..he3..

mat said...

keje ko xde lain..asyik pk kawin je..haha

Anonymous said...

ala engko nie..poyos je..kete nak beso..lalalalala

lyleen.jr said...

kalau la ak jd millionaire......aku xyah susah2 nak keje..huahuahua..goyang kaki je

en.izz said...

kalo izz de sejuta kan,..

500ribu izz simpan,..(nak tunggu bunga)

100 ribu buat bisnes,..

lagi 400ribu utk lain cam,..

keta,rumah,bwk family melancong,g haji n kawin,..

hehe,..