Tuesday, November 4, 2008

family first..

aku suka ssape yang utamakan family
sbb aku pn sama
pada aku tak ada benda lain yang lagi penting yang patut aku pk
selain family aku
cinta tu perkara kedua selepas family
so, sesiapa yang mahukan aku kena terima family aku dulu
dan kena ingat aku paling BENCI orang yang tak hormat family aku
aku mahu perkenalkan ahli ahli keluargaku


mak n ayah aku yang paling aku sayang


abangku askar


akak ku yang sorang ni nurse

adik perempuanku yang bucuk

adikku yang paling kecik.skg dah besar..lalala~

boleh dikatakan aku ni bersyukur sgt sebabnya aku mempunyai 1 family yang

cukup sempurna

perfect....

ya..aku memang bersyukur

sekarang aku xsabar nak balik rumah

nak jumpa family aku dan si kecik ni


dan yang ini


17hb ni maybe aku pulang ke rumah

xsabar menunggu saat itu

aku hanya menghitung hari

2 comments:

starfish said...

aku pon sayang sgt family aku..miss them so much..:*

shafeezie said...

jom balik kg..huhu