Tuesday, November 4, 2008

self development yang bosannnn....

blank..blank..blank...
tu je yang aku boleh cakap ble tgk paper ptg tadi
lama aku termenung kat dewan
xtahu nak start mcmne
aku xtaw kenapa sem ni mmg teruk sgt
subjek yg mcm simple tapi bila final macam 5 jam kdt
letih betul la macam ni
padahal 2 jam kdt je
tapi aku taw maybe usaha yang aku bg mmg xckup
now ni aku just doa yang graf turun or lembut hati tn.hj mark paper aku
amin....

2 comments:

starfish said...

aku slalu jgk blank dalam dewan periksa mase spm dlu..aku tawakal je after tu..alhamdulillah result aku ok..hope kamu pn macam itu

shafeezie said...

thx..i hope so :P