Saturday, December 6, 2008

aku ramai kawan...

korang boleh terima tak if mak mentua korang tinggal serumah ngn korang nanti?
susah kan..
bagi aku, tanggungjawab anak lelaki terhadap parents dieorang kekal sampai bila2..
kalau perempuan, husband la segalanya2 after kawen..
betul??
kalau benda tu jadi kat aku, aku tak berani nak kata yang aku leh terima ke tak..
sebabnya ade pro and cons nya....
yang baiknya hubungan ngn mentua akan jadi lebih baik and xde la boring sgt duduk rumah kan...
yang xbrapa baiknya..takde privacy and maybe ade perasaan cemburu tu bg kedua2 belah pihakterhadap
betul kan??
mesti ade sifat macam tu..
manusia kan..
kita tengok banyak cerita dalam tv kisah macam ni
semua tu pernah berlaku
itu yang aku takut..
tapi aku harap semuanya baik2 je..

so,apa pendapat korang?

4 comments:

lyleen jr. said...

aku rasa better dok asing sbb mesti ade prob nti..caye la weh....

Anonymous said...

entah lor..4 me, ok je kot.

Anonymous said...

hmm kdg2 tu ade baiknye ade buruknye jgk tgal skali..depend on org jgk la..tp 4 me la kn better tgal asing kot..xbebas klu tgal skali..huhu

en.izz said...

dok asing2 senang,..

setel masalah,..

hehe